Welkom

VACATURE

VERANTWOORDELIJKE INFRASTRUCTUUR EN MEDEWERKER PREVENTIE

Binnen de vzw KSO Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt is vanaf 1 september 2016 een DEELTIJDSE (3/4 fulltime equivalent) functie (m/v) vacant voor een VERANTWOORDELIJKE INFRASTRUCTUUR EN MEDEWERKER PREVENTIE.

De volledige vacature kan hier geraadpleegd worden.

Het studieaanbod in de scholengemeenschap

De keuze aan studierichtingen is zeer ruim in onze scholengemeenschap: van het eerste tot het zesde (of zevende specialisatiejaar) kun je er terecht voor onderwijs van prima kwaliteit.

Voor ieder type leerling is er in onze scholen wel de geknipte opleiding te vinden. Of je nu de theoretische bolleboos bent of integendeel graag de handen uit de mouwen steekt en liever praktisch bezig bent, je vindt wel net die studierichting waarin je met jouw talenten terecht kan!

De eerste graad: één middenschool

Sinds enkele jaren kunnen alle 12-jarige jongens en meisjes terecht in het Sint-Lambertuscollege aan de Sint-Lambertuslaan 15 in Bilzen. Er is geen eerste en tweede jaar meer in het Technisch Instituut Sint-Jozef. Dat maakt het voor iedereen meteen duidelijk.

In de eerste graad kun je kiezen uit een brede waaier van lessenpakketten. De eerstegraadsschool begeleidt je ook intens bij het ontdekken van je talenten zodat je een goed overwogen studiekeuze kunt maken voor de tweede graad.

Bovenbouw in Bilzen en Hoeselt

Vanaf de tweede graad kun je in één van de vijf studiedomeinen terecht: exacte wetenschappen, economie & maatschappij, Latijn, welzijn & maatschappij, technologische wetenschappen. Die studiedomeinen vind je in onze bovenbouwscholen:

- Heilig-Grafinstituut (Kloosterstraat 9, Bilzen)

- Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs (Bruiloftstraat 10 & Dorpsstraat 56, Hoeselt)

- Technisch Instituut Sint-Jozef (Wijerstraat 28, Bilzen)

Informatie

Naast een overzicht van het studieaanbod, vind je op onze website ook heel wat informatie over inschrijvingen, openschooldagen, stages en solliciteren. Meer gedetailleerde informatie vind je op de website van iedere school zelf.

De beste manier om je een beeld te vormen van alle mogelijkheden die onze scholengemeenschap biedt, is langs komen op één van onze infomomenten en de scholen te bezoeken op de openschooldagen

© vzw KSO Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Winterstraat 12, 3740 Bilzen - 089 41 82 35